Voor

673.55 (815.00 incl btw)

Deze fiets komt standaard met 7 versnellingen van het merk Shimano. Op het stuur bevindt zich een elektronisch bedieningspaneel waarmee de ondersteuning te regelen is. De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Levertijd: +/- 3 dag

Voorraad

991.74 (1,200.01 incl btw)

Deze fiets komt standaard met 3 Shimano Nexus naafversnellingen en een instelbare elektrische ondersteuning. De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Voor specifieke informatie over de elektrische ondersteuning en voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Voor een snelle video impressie: KLIK HIER

Levertijd: +/- 3 dagen

Voorraad

991.74 537.19 (650.00 incl btw)


Deze fiets komt standaard met 3 Shimano Nexus naafversnellingen en een instelbare elektrische ondersteuning. De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd.

Voor specifieke informatie over de elektrische ondersteuning en voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).
Voor een snelle video impressie: KLIK HIER

Levertijd: +/- 3 dagen

Voorraad