Elektrische vouwfietsen

E-4motion is uw vertrouwde partner in de wereld van elektrische vouwfietsen. Met een indrukwekkende vliegtuigbouwkundige ervaring, hebben we ons bij e-4motion sinds 2007 verdiept in de wereld van compact, licht en elektrisch fietsvervoer. Onze elektrische vouwfietsen, ontwikkeld met ruim 12 jaar aan vliegtuigbouwkundige kennis en ervaring, zijn een teken van innovatie, duurzaamheid en bovenal, flexibele mobiliteit van deze tijd.

Bij e-4motion omarmen we de uitdagingen van mobiliteit met onze elektrische vouwfietsen. Of u nu op zoek bent naar een simpele e-vouwfiets, een lichtgewicht e-bike vouwfiets of wat anders, e-4motion heeft het antwoord. Onze e-bike vouwfietsen zijn niet alleen lichtgewicht en compact, maar ze zijn voorzien van hoogwaardige elektromotoren die elektrische ondersteuning bieden. U kunt zelfs kiezen voor ons model van 14,5 kg, oplaadbaar op 12 Volt, waardoor u altijd en overal geniet van flexibele mobiliteit. Ontdek de wereld van e-4motion en ervaar elektrische vouwfietsen op een geheel nieuw niveau. Onze E-bike vouwfietsen zijn modulair opgebouwd waardoor onderhoud en service snel, eenvoudig én kostenefficiënt uitgevoerd kunnen worden. Bij de aanschaf van e-bike vouwfietsen wordt vaak vergeten om op hun modulariteit te letten, terwijl dit een groot verschil kan maken in kosten op lange termijn.

Wist u dat uw aanschaf van een e-vouwfiets bij e-4motion bijdraagt aan ons zonnepark? Wij wekken daarmee momenteel 100% groene stroom op voor ruim 40 huishoudens. Ons bedrijf is daarmee dan ook volledig CO2 neutraal! Zie hier live de opbrengst!

Verschillende varianten elektrische opvouwbare fietsen

Bij e-4motion begrijpen we dat uw behoeften uniek zijn, en daarom bieden we multi inzetbare modellen van elektrische opvouwbare fietsen aan. Of u nu op zoek bent naar een e-bike die opvouwbaar is voor woon-werkverkeer, een elektrische opvouwbare fiets voor weekend avonturen of gewoon een kleine opvouwbare e-bike die makkelijk in uw auto past, bij e-4motion hebben we de perfecte oplossing voor u. Denk bijvoorbeeld aan een onderhoudsarme oplossing met riemaandrijving en middenmotor of een elektrische vouwfiets met ketting en achtermotor. Onze e-bike vouwfietsen zijn beschikbaar in extra compacte modellen met 20” wielen, zoals de Maxi Plus of de Maxi de Luxe, maar ook modellen met meer rijcomfort door de 24” wielen zoals de Comfort.

Onze elektrische opvouwbare fietsen zijn ontworpen om aan verschillende situaties en omgevingen aan te passen, waardoor u de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij uw levensstijl past. Of het nu gaat om het gemak van opvouwbare e-bikes voor stedelijke verkenningen, de veelzijdigheid van opvouwbare elektrische fietsen voor reizen of de praktische elektrische opvouwbare fietsen voor dagelijks gebruik, we bieden een breed scala aan opties.

Klein maar krachtig – Onze kleine elektrische vouwfietsen

Bij e-4motion begrijpen we dat grootse prestaties soms in kleine pakketjes komen. Daarom introduceren we onze kleine elektrische vouwfietsen – compact van formaat maar groots in mobiliteit. Maak kennis met onze kleinste elektrische vouwfietsen, meesterwerken in minimalisme en draagbaarheid. Het model ‘Comfort’ is perfect voor avonturiers en biedt een moeiteloze reiservaring. Of u nu een kleine elektrische vouwfiets nodig heeft in het Openbaar Vervoer, in een kleine auto of als u gewoon een compactere fiets wilt, bekijk dan ons ruime aanbod in elektrische vouwfietsen. Met hoogwaardige materialen zetten onze kleine elektrische vouwfietsen een nieuwe standaard voor mobiliteit in stedelijke gebieden. Ervaar het gemak van moeiteloos manoeuvreren door drukke straten en geniet van de vrijheid om uw fiets overal mee naartoe te nemen. Kies voor e-4motion en ontdek hoe klein in omvang, groots kan zijn in mobiliteit.

Ook elektrische vouwfietsen voor lange afstanden bij e-4motion

Stap in de wereld van e-4motion, waar elektrische vouwfietsen ontworpen zijn voor zowel comfort op lange afstanden als efficiëntie met riemaandrijving. Deze speciale modellen combineren geoptimaliseerde batterijcapaciteit met een stille, onderhoudsarme rijervaring. Of u nu de drukte van de stad ontvlucht voor een ontspannen weekendrit of lange afstanden aflegt, onze elektrische vouwfietsen bieden een betrouwbare metgezel. De riemaandrijving zorgt niet alleen voor een geruisloze rit, maar minimaliseert ook het onderhoud, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw fietstochten. Ontdek hoe onze elektrische vouwfietsen een nieuwe dimensie toevoegen aan duurzaam en ontspannen fietsen, waarbij elk detail is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Zwaar tillen is verleden tijd met de elektrische vouwfiets van lichtgewicht

Laat u betoveren door de lichtheid van elektrische vouwfietsen bij e-4motion. Onze modellen, variërend van de lichtste elektrische vouwfiets tot lichtgewicht ontwerpen met elektrische ondersteuning, bieden ultiem draaggemak zonder in te leveren op prestaties. Het gebruik van innovatieve materialen en constructies maakt onze lichtgewicht vouwfietsen niet alleen gemakkelijk draagbaar, maar ook wendbaar en snel. Of u nu door drukke stadsstraten navigeert of ongebaande paden verkent, ervaar mobiliteit zonder grenzen met de lichtgewicht vouwfietsen van e-4motion. Kies voor comfort en gemak zonder concessies te doen aan prestaties, en ontdek hoe onze elektrische vouwfietsen uw fietsplezier naar een ander niveau tillen.

Inklapbare elektrische fiets voor snelheid en efficiëntie

Bij e-4motion geloven we in het creëren van elektrische vouwfietsen die niet alleen voldoen aan uw mobiliteitsbehoeften, maar ook aan onze kernwaarden van gemak, ontspanning en milieu. Of u nu kiest voor een kleine elektrische vouwfiets, een opvouwbare e-bike met middenmotor of een lichtgewicht ontwerp, bij e-4motion staat duurzame mobiliteit in zakelijke stijl, samen met uw fietsplezier centraal.

Onze inklapbare e-bikes belichamen gemak op zijn best. Snel en efficiënt, deze elektrische vouwfietsen zijn ontworpen voor degenen die mobiliteit willen combineren met stijl. Ervaar de ruimtebesparende en praktische voordelen van onze inklapbare e-bikes en geniet van een ontspannende rit zoals u nog nooit heeft gedaan.

Ontdek onze innovatieve elektrische vouwfietsen en maak uw fietsritten met meer gemak dan ooit. E-4motion is dé plek waar elektrische vouwfietsen niet alleen een transportmiddel zijn, maar een levensstijl vertegenwoordigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze lichtgewicht, kleine of elektrische vouwfietsen voor lange afstanden.