Wie zijn wij?


e-4motion is opgericht in 2007. Met 12 jaar kennis en ervaring in de vliegtuig­bouwkunde zijn wij ons gaan richten op een mobiliteits­vraagstuk waarbij gezocht werd naar compact, licht en elektrisch vervoer.
Vliegtuigbouwkundige kennis komt daarbij zeer goed van pas en de basis voor e-4motion vouwfietsen was dan ook snel gelegd.
Tijdens de verdere ontwikkelingen hebben wij ons altijd vastgehouden aan drie pijlers:

  • Gemak
  • Ontspanning
  • Milieu

 

De elektrische vouwfietsen van e-4motion voldoen dan ook volledig aan deze pijlers:

  1. De vouwfietsen zijn lichtgewicht, zeer compact en voorzien van een hoogwaardige elektromotor die elektrische ondersteuning biedt. Hierdoor zijn ze zeer handzaam en multifunctioneel. Speciaal voor in de auto hebben wij zelfs een model van 14,5 kg die op 12 Volt te laden is, zodat u altijd een opgeladen elektrische fiets bij de hand heeft; dat noemen wij bij uitstek flexibele mobiliteit van deze tijd.
  2. Ontspanning biedt deze nieuwe vorm van mobiliteit zeker. Altijd rijden met het gevoel van de wind in de rug. Met een ruime actieradius bereikt u uw bestemming onbezweet, ontspannen en zonder file of parkeerproblemen. Door de stressloze manier van vervoer en lichaamsbeweging voelt u zich fit en vitaal.
  3. Wij geloven in een goede omgang met het milieu zonder in te hoeven leveren op comfort en gemak. E-4motion biedt een nieuwe duurzame en maatschappelijk verantwoorde vorm van mobiliteit. Een product waarmee u gezien mag worden en net als wij trots op kunt zijn.

En wist u dat u nu ook door de aanschaf van een e-4motion bijdraagt aan ons zonnepark? Wij wekken daarmee momenteel 100% groene stroom op voor ruim 40 huishoudens. Ons bedrijf is daarmee dan ook volledig CO2 neutraal!
Zie hier live de opbrengst