Toepassingen

e-4motion op de boot

De elektrische vouwfiets type MINI van e-4motion is een krachtige hulp voor uw gemak. Waarom is de MINI zo een ideale fiets voor op de boot? De MINI is zeer compact op te vouwen en kan dus opgeborgen worden in de bakskist. Daarnaast is de MINI ook zeer goed handelbaar door het unieke lage gewicht, terwijl het een elektrische vouwfiets is. En uiteraard is de MINI uitgevoerd in hoogwaardig aluminium met een zeer kostbare oxide kleur coating. Met andere woorden een goede bescherming tegen roest. Al met al niet voor niks een ideale nautische fiets!

e-4motion in het openbaar vervoer

De vouwfiets type MINI van e-4motion is binnen 10 seconden op te vouwen tot een compact pakketje voor in de trein, bus of tram. Erg handig als u snel de trein wilt halen. Door de handige draagtas is de MINI zeer prettig te vervoeren. U kunt ook kiezen om de draagband van uw tas te bevestigen aan de speciale ophangpunten op de fiets. Tijdens het fietsen kunt u deze draagband gewoon laten zitten. Het lichte gewicht en de compactheid van de MINI maken deze elektrische vouwfiets het ideale reis maatje. En niet vergeten dat de elektrische ondersteuning het ritje naar de bijvoorbeeld de trein of uw werk zeer aangenaam maakt.

e-4motion op vakantie

U wilt toch ook de fietsen mee op vakantie om in de ochtend bij het bakkertje verse broodjes te kunnen halen? Of lekker vanaf de camping naar het strand of naar de stad, zonder dat u meteen de auto moet pakken? Het kan met de e-4motion MINI zonder dat u kostbare ruimte gebruikt, zoals met grote onhandige fietsen wel het geval is. Wij hebben de ideale oplossing, want de MINI is met gemak ergens in uw caravan of camper op te bergen. Geen ruimtegebrek en wel het gemak van een elektrische fiets. Maak uw vakantie compleet met een e-4motion MINI!

e-4motion in de auto

U wilt toch ook lekker naar de stad of het strand zonder naar een parkeerplek te hoeven zoeken en parkeergeld te hoeven betalen. De e-4motion MINI is hiervoor de ideale oplossing, want de MINI is zeer goed in uw auto te vervoeren. Doordat de MINI zeer compact op te vouwen is, neemt het weinig plaats in en kunt u meerdere MINI-vouwfietsen meenemen. Parkeer uw auto buiten de stad en pak de MINI om uw reis verder voort te zetten. Bespaar geld en voorkom zoeken naar een plek voor uw auto. De MINI, wanneer lopen net te ver is.