Elektrische vouwfietsen - 24 Inch

Elektrische vouwfietsen met 24 inch wielen bieden een perfecte balans tussen mobiliteit, comfort en prestaties. Bij e-4motion hebben we een uitgebreide selectie van deze innovatieve voertuigen, ontworpen om aan de behoeften van moderne reizigers te voldoen. Of u nu door de stad navigeert, pendelt naar het werk of gewoon geniet van een ontspannen rit in de natuur, onze elektrische vouwfietsen zijn de ideale metgezel voor onderweg

Ons model Comfort met 24 inch wielen is de grote ‘broer’ van de Maxi Plus. Met de motor direct in het achterwiel en krachtsensoren in de as, biedt deze fiets een uitzonderlijke energiezuinigheid en responsieve ondersteuning. De combinatie van een ketting en derailleur kan onderhoudsgevoeliger zijn, maar dit resulteert in een kosteneffectievere optie voor veel gebruikers. Het robuuste frame en de velgrem zorgen voor een comfortabele en veilige rit, terwijl de lage instap het op- en afstappen vereenvoudigt. Dankzij de 24 inch wielen biedt deze elektrische vouwfiets het gevoel van een volwaardige grote fiets, maar blijft toch redelijk compact op te bergen, ideaal voor stedelijke omgevingen of reizen.

Kies voor de 24 inch elektrische vouwfiets van e-4motion!

Bij e-4motion streven we naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze e-bike vouwfiets met 24 inch wielen belichamen deze waarden door hun geavanceerde ontwerp en modulaire constructie. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte manier om door de stad te reizen of een praktische oplossing voor woon-werkverkeer, onze vouwfietsen bieden de perfecte combinatie van prestaties en gemak.

Met e-4motion ontdekt u een nieuwe wereld van mobiliteit. Onze elektrische vouwfietsen met 24 inch wielen zijn ontworpen om aan de eisen van het moderne leven te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd comfort en stijl leveren. Dankzij hun compacte formaat en krachtige prestaties zijn ze ideaal voor stedelijke avonturiers en forenzen die op zoek zijn naar een betrouwbare en praktische manier om zich te verplaatsen.

Kies voor e-4motion en ontdek de vrijheid van elektrische mobiliteit. Met onze hoogwaardige e-bike vouwfietsen 24 inch bent u altijd klaar voor de volgende fietstocht, waar de weg u ook naartoe leidt