Elektrische vouwfietsen - Lage instap

Elektrische vouwfietsen met een lage instap zijn een nieuwe standaard in mobiliteit geworden, vooral in stedelijke gebieden waar ruimte schaars is en mensen op zoek zijn naar praktische, efficiënte vervoersmiddelen. Bij e-4motion hebben we een reeks van dit soort vouwfietsen ontwikkeld die niet alleen gemakkelijk te gebruiken zijn, maar ook duurzaamheid en comfort bieden voor dagelijkse pendelaars en avontuurlijke reizigers.

We onderscheiden ons door onze modulaire ontwerpen, waardoor onze elektrische vouwfietsen met lage instap niet alleen gemakkelijk te onderhouden zijn, maar ook kunnen worden geüpgraded met nieuwe modules voor een ’tweede leven’. Dit circulaire denken, dat goed is voor het milieu en de portemonnee van de gebruiker, is ingebed in elk aspect van het ontwerp van de e-bike vouwfietsen met lage instap.

Maxi de Luxe e-bike vouwfiets met lage instap

De Maxi de Luxe is uitgerust met 20” wielen, een krachtige middenmotor van 80Nm, een naafversnelling en riemaandrijving. Deze combinatie van functies biedt een naadloze rijervaring, met minimale onderhoudsvereisten en maximale prestaties.

De middenmotor, die onderhoudsvrij is tot 20.000 km, zorgt voor een soepele ondersteuning tijdens het rijden, terwijl de naafversnelling het schakelsysteem minder kwetsbaar maakt, wat vooral handig is voor een vouwfiets. De riemaandrijving vermindert het gedoe met roest, olie en vuil, waardoor de fiets schoon en onderhoudsvrij blijft.

Daarnaast beschikt de Maxi de Luxe over luxe extra’s zoals anti-lek banden, schijfremmen aan de voorzijde en onderhoudsvrije trommelremmen aan de achterzijde, waardoor de fiets veilig en betrouwbaar is, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Maxi Plus elektrische vouwfiets met lage instap

De Maxi Plus is voorzien van 20” wielen met de motor direct in het achterwiel. Dit ontwerp minimaliseert overbrenging verliezen en zorgt voor een energiezuinige rijervaring. Met krachtsensoren in de as biedt de Maxi Plus ondersteuning op basis van de druk die op de pedalen wordt uitgeoefend, wat resulteert in een natuurlijk fietsgevoel.

Hoewel de Maxi Plus een ketting en derailleur heeft, die iets onderhoudsgevoeliger zijn, compenseert het robuuste frame en de efficiënte velgrem deze nadelen. Het lage instap-ontwerp zorgt voor gemakkelijk op- en afstappen, terwijl het stijve frame een comfortabele rijervaring biedt, zelfs op ruwe wegen.

Comfort e-bike vouwfiets met lage instap

De Comfort vouwfiets, met zijn 24” wielen, is de grote broer van de Maxi Plus. Met een krachtige motor direct in het achterwiel en krachtsensoren in de as, biedt de Comfort dezelfde efficiëntie en responsiviteit als zijn voorganger.

Het robuuste frame van de Comfort, gecombineerd met de grotere wielen, zorgt voor een stabiele rit, terwijl de velgremmen zorgen voor betrouwbare remprestaties in diverse omstandigheden. Het lage instap-ontwerp maakt deze fiets toegankelijk voor een breed scala aan gebruikers, terwijl het compacte formaat het gemakkelijk maakt om op te bergen, zelfs in beperkte ruimtes.

Kies voor een elektrische vouwfiets met lage instap van e-4motion!

Kies voor onze elektrische vouwfietsen met een lage instap voor ultieme mobiliteit, comfort en duurzaamheid! Ontworpen met modulaire constructies, krachtige motoren en hoogwaardige componenten, zijn ze perfect voor stadsverkenningen en avontuurlijke tochten. Geniet van moeiteloze ritten dankzij de ondersteuning van de krachtige motoren, terwijl het comfortabele ontwerp, inclusief lage instap, robuuste frames en efficiënte remmen, elke rit aangenaam maakt. Bovendien draag je bij aan een groenere toekomst door te kiezen voor een milieuvriendelijke optie die lang meegaat en bijdraagt aan een circulaire economie. Kies e-4motion voor een innovatieve, duurzame en bevredigende rijervaring!