Elektrische vouwfietsen - Achterwielmotor

In een wereld waar mobiliteit en flexibiliteit steeds belangrijker worden, is de elektrische vouwfiets met achterwielmotor een ideale uitkomst. Bij e-4motion bieden we een breed scala aan modellen die voldoen aan de behoeften van moderne reizigers. Of u nu op zoek bent naar compactheid, comfort of duurzaamheid, onze elektrische vouwfietsen met achterwielmotor staan garant voor een naadloze en plezierige rijervaring.

Voordelen van een elektrische vouwfiets achterwielmotor

Onze Maxi Plus modellen met een 20” wiel en achtermotor zijn ontworpen met de gedachte aan efficiëntie en duurzaamheid. Met de motor direct in het achterwiel zijn er geen extra overbrengingsverliezen, waardoor onze fietsen zeer energiezuinig zijn. Bovendien zorgen krachtsensoren in de as ervoor dat de fiets reageert op de druk die op de pedalen wordt gezet, wat resulteert in een soepel en natuurlijk rijgevoel. Ondanks dat de ketting en derailleur wat onderhoudsgevoeliger zijn, bieden ze een kosteneffectieve oplossing. Met een zeer robuust frame en een lage instap, is het eenvoudig op- en afstappen, wat bijdraagt aan het comfort en de gebruiksvriendelijkheid van onze elektrische vouwfietsen.

Onze Comfort modellen met 24” wielen en achtermotor zijn de grotere ‘broers’ van onze Maxi Plus modellen. Met dezelfde voordelen van een directe motor in het achterwiel en krachtsensoren in de as, bieden ze een groter fietsgevoel terwijl ze nog steeds compact genoeg zijn om gemakkelijk op te bergen. Het stijve frame en de velgremmen dragen bij aan een comfortabele en veilige rijervaring, terwijl de lage instap het op- en afstappen vergemakkelijkt.

Kies voor prestaties en comfort bij e-4motion!

Bij e-4motion streven we naar een duurzame en kostenefficiënte mobiliteitsoplossing. Onze elektrische vouwfietsen met achterwielmotor zijn niet alleen ontworpen met het oog op prestaties en comfort, maar ook met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. Het modulaire ontwerp van al onze fietsen maakt service en vervanging van onderdelen eenvoudig en kostenefficiënt. Bovendien streven we naar een circulaire gedachte, waarbij een fiets na verloop van tijd niet afgeschreven hoeft te worden, maar een ’tweede leven’ kan krijgen door het installeren van nieuwe modules. Door te kiezen voor e-4motion kiest u niet alleen voor kwaliteit en comfort, maar ook voor een groenere toekomst voor mobiliteit.

Met onze elektrische vouwfietsen met achterwielmotor bieden we de ultieme combinatie van prestaties, comfort en duurzaamheid, waardoor uw reizen moeiteloos en plezierig worden, waar uw bestemming ook is.