Midden

1,818.18 (2,200.00 incl btw)

Deze fiets is uniek in zijn soort doordat het stuur en de pedalen te vouwen zijn! Wij hebben dit zelf ontwikkeld en gecertificeerd en zijn daarmee de enige die dit aanbieden. Het stuur is eenvoudig weg te klappen waardoor de fiets slechts 99cm hoog wordt; passend in de meeste camper garages en compact te vervoeren op de fietsdrager of gewoon minder ruimte innemend in de schuur.


Een zeer hoogwaardige fiets met grote 28 inch wielen voor extra rijcomfort voorzien van het traploze en onderhoudsvrije NuVinci versnellingssysteem met middenmotor. Hierdoor kunt u iedere denkbare trapsnelheid mogelijk maken en kan geschakeld worden terwijl u gewoon doortrapt (zeer praktisch in de heuvels of bergen). Bij de krachtige middenmotor is dit van groot belang! Doet u dit bijvoorbeeld bij een Nexus naafversnelling dan zal de naaf overbelast en beschadigd raken.

Op het stuur bevindt zich een lux elektronisch bedieningspaneel waarmee de ondersteuning te regelen is in 5 verschillende elektrische ondersteuningen. Op het paneel wordt de snelheid, ritafstand en totale afstaand weergegeven. De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Om te zorgen dat u nooit zonder stroom komt te staan tijdens een fietstocht, leveren we standaard een zeer zware Samsung accu van 36Volt 17Ah het type Li-Polymeer (opvolger van Li-ion welke duurzamer, krachtiger en lichter is dan een Li-ion batterij). Ook is de fiets voorzien van monoshock voorvering: één veer bij het balhoofd voor extra comfort en stabiliteit tijdens het fietsen. En uiteraard zadelpenvering en een kettingkast.

Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Zie hier een video impressie van het NuVinci systeem:

Levertijd: op aanvaag

Niet op voorraad

1,983.47 (2,400.00 incl btw)

Dit model is de luxe variant op ons 'standaard' Maxi Plus model. De grootste verschillen bestaan uit: een extra lage volledig vrije instap, middenmotor, riemaandrijving (van het merk Gates), schijfrem en 8 speed naafversnelling. Verder wordt dit model standaard met anti- lek banden en een opberghoes geleverd. De LiPo accu is van het merk Samsung. De fiets heeft een extra Luxe afwerking van het versnellingssysteem, spatboards, bekabeling en de verlichting. De ondersteuning werkt met krachtsensoren, waardoor de fiets alleen ondersteuning geeft als ú dat wilt en geeft daarmee een heel natuurlijk fietsgevoel. U bent altijd volledig in controle over de fiets. De riem en middenmotor zijn tot 20.000 km onderhoudsvrij!  

De fiets komt met 8 versnellingen in de naaf van het merk Shimano nexus. Op het stuur bevindt zich een elektronisch bedieningspaneel waarmee de ondersteuning te regelen is in 5 verschillende elektrische ondersteuningen en waar onderandere de snelheid, het vermogen, de dagafstand, de gereden totale afstand en de gereden tijd op af te lezen is.

De lader en accu horen uiteraard ook bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Wij werken met de nieuwste accu technologie van het type Li-Polymeer (een lichte Li-ion variant). Er wordt een 36 Volt 12,8 Ah Li-Po accu van het merk Samsung meegeleverd (deze is duurzamer, krachtiger en lichter dan een standaard Li-ion batterij). Verder is de fiets ook nog in de basisuitrusting voorzien van voorvering en zadelpenvering. Voor meer technische informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Levertijd 1-3 dagen.

Voorraad

1,900.83 (2,300.00 incl btw)

Deze sportieve elektrische vouwfiets is kettingloos met tandriem, middenmotor en heeft een 8 speed Shimano naafversnelling. De fiets is uniek door de gekozen overbrenging met een onderhoudsvrije tandriem; geen olie of roest waardoor het gebruik zeer plezierig wordt! De accu is mooi weggewerkt in het frame die door middel van een sleutel eenvoudig uit te nemen is. De accu kan zowel aan de fiets als los geladen worden. Voor technische informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Levertijd +/- 2 dagen.