Model NuVinci

1,818.18 (2,200.00 incl btw)

Deze fiets is uniek in zijn soort doordat het stuur en de pedalen te vouwen zijn! Wij hebben dit zelf ontwikkeld en gecertificeerd en zijn daarmee de enige die dit aanbieden. Het stuur is eenvoudig weg te klappen waardoor de fiets slechts 99cm hoog wordt; passend in de meeste camper garages en compact te vervoeren op de fietsdrager of gewoon minder ruimte innemend in de schuur.


Een zeer hoogwaardige fiets met grote 28 inch wielen voor extra rijcomfort voorzien van het traploze en onderhoudsvrije NuVinci versnellingssysteem met middenmotor. Hierdoor kunt u iedere denkbare trapsnelheid mogelijk maken en kan geschakeld worden terwijl u gewoon doortrapt (zeer praktisch in de heuvels of bergen). Bij de krachtige middenmotor is dit van groot belang! Doet u dit bijvoorbeeld bij een Nexus naafversnelling dan zal de naaf overbelast en beschadigd raken.

Op het stuur bevindt zich een lux elektronisch bedieningspaneel waarmee de ondersteuning te regelen is in 5 verschillende elektrische ondersteuningen. Op het paneel wordt de snelheid, ritafstand en totale afstaand weergegeven. De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Om te zorgen dat u nooit zonder stroom komt te staan tijdens een fietstocht, leveren we standaard een zeer zware Samsung accu van 36Volt 17Ah het type Li-Polymeer (opvolger van Li-ion welke duurzamer, krachtiger en lichter is dan een Li-ion batterij). Ook is de fiets voorzien van monoshock voorvering: één veer bij het balhoofd voor extra comfort en stabiliteit tijdens het fietsen. En uiteraard zadelpenvering en een kettingkast.

Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Zie hier een video impressie van het NuVinci systeem:

Levertijd: op aanvaag

Niet op voorraad