Elektrische plooifiets

Wilt u een elektrische plooifiets kopen?

We hebben bij e-4motion een duidelijk doel voor ogen. We willen mensen helpen om meer mobiel te worden, op een manier die zowel handig als comfortabel is, waarbij ook het milieu een belangrijke rol speelt. We hebben onze elektrische plooifietsen dusdanig ontworpen dat ze zo compact mogelijk zijn. Voorzien van een krachtige elektromotor waar u een flinke actieradius mee heeft. Neemt u uw elektrische plooifiets mee om bijvoorbeeld na het Openbaar Vervoer het laatste stuk fietsend af te leggen? Dan zult u dankzij deze motor uitgerust en niet bezweet aankomen.

Wat kunt u verwachten van onze elektrische plooifietsen?

We hebben bij het ontwerpen van onze elektrische plooifiets altijd een duidelijk vooropgesteld plan gehad. We wilden een fiets ontwikkelen die aan drie belangrijke eisen voldoet. De eerste is dat de fiets het gemak moet dienen. Met andere woorden, een fiets die eenvoudig in en uit te klappen is, die handzaam is en die daarbij ook niet te zwaar is. We dachten ook aan de ontspanning. Met onze fiets is het net of u constant de wind mee heeft. En onze oplossing voor het mobiliteitsvraagstuk is daarbij een oplossing die aan het milieu denkt. Al onze fietsen zijn namelijk klimaatneutraal.

Meer weten over onze elektrische plooifiets?

Wilt u meer weten over onze producten, of gelijk een elektrische plooifiets kopen? Neem dan eens rustig de tijd om een kijkje te nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen, zodat wij met u kunnen bekijken welke van onze modellen het beste op uw persoonlijke wensen aansluit. We hebben ook een dealernetwerk klaarstaan, waar u terecht kunt voor informatie of een bestelling. Zij helpen u graag aan een fiets die de meest duurzame en verantwoorde vorm van mobiliteit vertegenwoordigt. We bieden u een plooifiets waar u met recht trots op mag zijn!

Geen producten in deze categorie