Elektrische mini fiets

Een elektrische mini fiets kopen

Vouwfietsen worden steeds populairder. Mensen zijn op zoek naar een andere oplossing voor hun mobiliteitsprobleem, iets wat steeds meer is opgekomen met het oog op de ontwikkeling met betrekking tot het klimaat. Bij e-4motion hebben wij een mini fiets ontwikkeld die niet alleen handig en milieuvriendelijk is, maar die u ook nog eens extra comfort geeft. We hebben het hier namelijk over een elektrische mini fiets, waarmee u snel en soepel van A naar B gaat. Neem eens een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat voor modellen van onze elektrische fiets in het mini wij allemaal klaar hebben staan.

Meer mobiliteit met een elektrische mini fiets

De elektrische fiets in mini uitvoering van e-4motion is een vouwfiets die modern en mobiel is. Een reden voor veel mensen om geen vouwfiets aan te schaffen is het feit dat ze dan bezweet en moe op hun werk of andere bestemming aankomen. Dat probleem is met onze fiets verleden tijd. Door de hoge actieradius komt u namelijk eenvoudig van het trein- of busstation op uw werk en weer terug. De motor is bijzonder krachtig en geeft u het gevoel alsof u altijd de wind in de rug heeft. Zowel motor als fiets zijn daarbij zeer lichtgewicht, zodat u ook als de accu onverhoopt een keer leeg is soepel door kunt trappen.

Wilt u een elektrische mini fiets kopen?

Indien u er wel oren naar heeft om een elektrische mini fiets te kopen, raden wij u aan om eens te kijken in het assortiment dat wij online hebben staan. We hebben verschillende modellen te koop staan, voor verschillende gebruikers. U kunt natuurlijk ook altijd even met ons bellen of mailen om uw vragen te stellen over onze fietsen. Of neem contact op met een van onze dealers. Deze staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze voor de beste mini fiets.

Geen producten in deze categorie