Model Maxi Plus

1,033.05 (1,249.99 incl btw)

Dit is de vernieuwde versie van ons succesvolle model Maxi. De fiets heeft hetzelfde frame, maar is voorzien van een accu onder de bagagedrager en heeft 7 versnellingen van het merk Shimano. Verder is het bedieningspaneel extra luxe en uitgebreid én de fiets is ook nog eens 1kg lichter dan het standaard Maxi model.

Met het bedieningspaneel bedient u niet alleen de 7 verschillende ondersteuningsstanden, maar u ziet onder andere ook uw snelheid én gereden afstand.

De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Wij werken standaard met de nieuwste accu technologie van het type Li-Polymeer (opvolger van Li-ion). Er wordt standaard een 36 Volt 10Ah, Li-Po accu meegeleverd (deze is duurzamer, krachtiger en lichter dan een Li-ion batterij).

Verder is de fiets standaard voorzien van voorvering, zadelpenvering en een kettingkast. Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Optioneel kunt u kiezen voor de krachtsensor waardoor u áltijd met een vooraf ingestelde vaste kracht fietst. Hierdoor voelt het fietsen natuurlijker aan en zal het gevoel van 'plotseling versnellen' op momenten dat u dat niet van de fiets wenst volledig tot het verleden behoren!


Levertijd +/- 3 dagen

Voorraad