Model Maxi Plus

1,404.13


Dit is de vernieuwde versie van ons succesvolle Maxi-model. De fiets heeft hetzelfde frame, maar is uitgerust met een batterij in de bagagedrager en heeft 7 versnellingen van het merk Shimano. Daarnaast is het bedieningspaneel zeer luxueus en uitgebreid en is de fiets ook 1 kg lichter dan het standaard Maxi-model.

Met het bedieningspaneel bedient niet alleen de 7 verschillende ondersteuningsposities, maar ziet ook de snelheid en afgelegde afstand.

De oplader en batterij behoren tot de standaarduitrusting van de fiets en zijn daarom standaard inbegrepen. Wij werken met de nieuwste batterijtechnologie van het Li-Polymer-type (opvolger van Li-ion). Een 36-volt 10,4 Ah batterij, Li-Po is standaard inbegrepen (het is duurzamer, krachtiger en lichter dan een lithium-ion-batterij).

Bovendien is de fiets standaard uitgerust met een voorwielvering, zadelvering en een kettingkast. Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (met de linkermuisknop).


Levertijd +/- 2 dagen.

Voorraad