Model Maxi de luxe

1,115.70 (1,350.00 incl btw)


Dit model is de luxe variant op ons 'standaard' Maxi Plus model. De grootste verschillen bestaan uit: een extra lage instap, standaard anti- lek banden, een vast ringslot (ABUS Amparo 4850) en een opberghoes die standaard wordt meegeleverd. De LiPo accu is van het merk Samsung. Verder heeft de fiets een extra Luxe afwerking van het versnellingssysteem, spatboards, bekabeling en de verlichting.

De fiets komt met 6 versnellingen van het merk Shimano. Op het stuur bevindt zich een elektronisch bedieningspaneel waarmee de ondersteuning te regelen is in 6 verschillende elektrische ondersteuningen en waar onderandere de snelheid, het vermogen, de dagafstand, de gereden totale afstand en de gereden tijd op af te lezen is.

De lader en accu horen uiteraard ook bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Wij werken met de nieuwste accu technologie van het type Li-Polymeer (een lichte Li-ion variant). Er wordt een 36 Volt 10,4Ah, Li-Po accu van het merk Samsung meegeleverd (deze is duurzamer, krachtiger en lichter dan een standaard Li-ion batterij). Optioneel kunt u kiezen voor de 36 Volt 12,8 Ah variant. Verder is de fiets ook nog in de basisuitrusting voorzien van voorvering, gel zadel en kettingkast. Voor meer technische informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Levertijd: +/- 3 dagen.

Voorraad