Vouwbare e-bike

Een vouwbare e-bike kopen

Bent u op zoek naar een e-bike, maar heeft u het liefste een model dat zo compact mogelijk is? Over het algemeen zijn e-bikes flinke fietsen, die ook behoorlijk log zijn. Maar e-4motion heeft een oplossing voor uw vraagstuk. We hebben namelijk een vouwbare e-bike ontwikkeld, die compact en lichtgewicht is, maar waar toch een krachtige motor in zit. Het is de ideale oplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk. Als u bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar uw werk gaat, maar dan vanaf het eindpunt toch nog een flinke weg te gaan heeft naar uw plaats van bestemming, dan is onze opvouwbare e-bike de juiste keuze. Neem dan ook eens een kijkje bij de verschillende e-bikes die we in onze webshop hebben staan.

Een vouwbare e-bike van e-4motion

E-4motion is een bedrijf waar mensen werken met veel ervaring op het gebied van vliegtuigbouw. We hebben deze ervaring meegenomen naar ons eigen bedrijf, waar we een vouwbare e-bike hebben ontwikkeld die voldoet aan onze drie pijlers. We wilden een product maken dat gemak biedt, dat zorgt voor ontspanning en dat daarbij ook nog eens goed is voor het milieu. De vele mensen die al met een van onze fietsen rondrijden zijn het er over eens dat dit ons met onze opvouwbare e-bike prima is gelukt. Onze oplossing is zeer compact, buitengewoon licht en heel comfortabel. Het is met onze e-bike net alsof u altijd met de wind mee fietst!

Wilt u een opvouwbare e-bike kopen?

Wilt u bij ons een opvouwbare e-bike kopen? Dit hebben wij voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Neem gewoon even een kijkje op onze website om te zien welke fiets het beste op uw persoonlijke mobiliteitswensen aansluit. Deze bestelt u dan snel en veilig via onze site. U kunt er ook voor kiezen om eens langs te gaan bij een van onze dealers. Ook zij kunnen u verder helpen en er snel voor zorgen dat u een van onze e-bikes kunt gaan gebruiken. Ze staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een opvouwbare e-bike.

Geen producten in deze categorie