Mini e-bike

Een mini e-bike kopen bij e-4motion

Bent u op zoek naar een vouwfiets die handzaam en lichtgewicht is en die een goede oplossing biedt voor uw mobiliteitsprobleem? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van e-4motion. We hebben namelijk een mini e-bike ontwikkeld, die aan alle moderne eisen voldoet die er aan de mobiliteit gesteld kunnen worden. We raden u daarbij aan om eens op uw gemak in onze webshop te kijken wat voor modellen we klaar hebben staan. Deze e-bike mini is ontworpen met een jarenlange ervaring in de vliegtuigbouwkunde in ons achterhoofd. Zodoende kunt u er op rekenen dat aan elk detail is gedacht.

Meer mobiel met een mini e-bike

We hebben bij e-4motion een passie voor mobiliteit. We hebben dan ook niet zomaar een e-bike willen bieden die functioneel is, maar die verder weinig meer te bieden had. Integendeel, we hebben met grote zorg ontwerpen gemaakt van een fiets die voor ons aan alle voorwaarden voldeed. We hebben zo een e-bike mini ontworpen die buitengewoon handig is in het gebruik. Makkelijk op te vouwen of uit te klappen, snel en simpel op te laden en door het lage gewicht ook zonder problemen mee te nemen als u er niet op fietst. We hebben deze fiets gebouwd van de stevigste materialen. Ook hebben wij er aandacht aan besteed om de motor en bijbehorende kabels zo licht mogelijk te maken, zodat de fiets ook prima fietst als de accu een keer leeg is. Niet onbelangrijk: onze mini e-bike is ook een zeer milieuvriendelijke oplossing voor het mobiliteitsvraagstuk.

Wilt u een mini e-bike kopen bij e-4motion

Indien u interesse heeft in een van onze mini e-bikes, dan zijn deze eenvoudig te bestellen in onze webshop. Kies het model dat het beste bij u past, of neem contact met ons op om de verschillende modellen met ons door te nemen. U kunt hiervoor ook altijd contact opnemen met een van onze dealers. We hebben elders op onze website een overzicht staan van de dealers waar wij mee samenwerken. Ook bij hen kunt u terecht als u advies zoekt aangaande de keuze voor het juiste model e-bike.

Geen producten in deze categorie