Lichte elektrische vouwfiets

Meer mobiel met een lichte elektrische vouwfiets

Bij e-4motion bent u aan het juiste adres voor een lichte elektrische vouwfiets, die u op een klimaatvriendelijke manier meer mobiel maakt. Onze vouwfietsen helpen u om een milieuvriendelijke keuze te maken om uw mobiliteitsprobleem op te lossen. We raden u dan ook van harte aan om de uitgebreide informatie over onze fietsen op deze website eens door te nemen, zodat u weet wat u van onze verschillende modellen kunt verwachten. We hebben een lichte elektrische vouwfiets ontwikkeld die gemakkelijk in het gebruik is, zorgt voor meer ontspanning en die ook nog eens zeer milieuvriendelijk is.

Een elektrische vouwfiets die licht is

Als u denkt aan een vouwfiets, dan denkt u waarschijnlijk aan een kleine, lichte fiets die u overal mee naartoe kunt nemen. Dit gaat ook op voor de modellen die wij in ons assortiment voor u klaar hebben staan. We gaan hier echter ook nog verder in, want we hebben besloten onze vouwfietsen te voorzien van een handige, krachtige elektromotor. We hebben onze ervaring in de vliegtuigbouwkunde gebruikt om een fiets te ontwikkelen die aan alle eisen voldoet die een moderne gebruiker maar kan hebben. Onze fietsen zijn zeer handzaam en multifunctioneel, waarbij ze u helpen om geheel ontspannen op de plaats van bestemming aan te komen.

Wilt u een lichte elektrische vouwfiets kopen? 

We vertellen u graag meer over onze elektrische fietsen en de vele voordelen die u hieraan heeft. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over onze elektrische vouwfiets die heel licht is. U neemt onze vouwfiets heel eenvoudig mee in het openbaar vervoer of in uw auto, waarna u deze snel uitklapt en gebruikt. Opladen is snel gebeurd en de fiets kan een flinke tijd mee op een enkele lading. Onze lichte elektrische vouwfiets is dan ook in alle opzichten een stap vooruit op het gebied van mobiliteit. Op onze website kunt u eenvoudig onze lichte elektrische vouwfiets kopen, uiteraard geheel veilig en met de hoogstaande service die u bij ons innovatieve product verwacht. Hiervoor kunt u ook terecht bij ons dealernetwerk.

Geen producten in deze categorie