Kein Titel

2 Juli 2024

Wij hebben een e4 motion en hadden een storing, toen gemaild hoe dit op te lossen of waar te laten repareren. Afspraak gemaakt en keurig alles opgelost terwijl ik er op kon wachten. Alleen werktijd af hoeven te rekenen en word verder bij fabrikant verhaald. Al met al zeer te spreken over de kwaliteit en service.

Harrie Woudwijk

11 Oktober 2023

Bestelde reistas voor de nautica volgens afspraak vandaag ontvangen, mijn dank daarvoor. De tas past perfect. Zijn er blij mee. Kunnen de fietsen op het bed van de camper leggen de tas houdt vuil en dergelijke tegen.

Met vriendelijke groet.

Minke en Harrie

24 Juli 2023

Vorige week in Boskoop bij e-4motion geweest om nieuwe displays op onze twee fietsen (nautica) te laten zetten. Afspraak maken ging goed en snel, naast het op zetten van de display werd er een update gedaan en een ander stuur op de fiets gezet. We zijn ontzettend tevreden over de fietsen, de service en het contact. Voorbeeld voor andere bedrijven. Houden zo. We krijgen veel complimenten over de nautica.

Met vriendelijke groet.

Hilly en Frank

5 Juli 2022

Onlangs bij u 2 e-bikes gekocht. Graag willen we u laten weten dat we uitermate tevreden zijn over de fietsen. We zijn nu met de camper en de fietsen in Oostenrijk en daar gaat het voortdurend op en af, soms over gravelweggetjes. De fietsen rijden zeer stabiel, comfortabel en de ondersteuning is prima. Op 1 acculading kunnen we veel km afleggen.

Met vriendelijke groet,

Paul en Madeleine van Bemmelen

28 Juni 2022

 Wij zijn helemaal blij met onze Nautica’s!! Met nieuwe spiegeltjes helemaal TOP!

Fijn dat de spiegeltjes niet meer gesteld hoeven worden nadat de fietsen uitgeklapt zijn.

Wij hebben al zeker 3000 km erop zitten en nog steeds tot volle tevredenheid. De service die Ellery geeft is

superfijn.

Wij hebben regelmatig bekijks en gesprekjes met mensen die ons zien fietsen.

Het zijn „eyecatchers“

ATM Grubben

1 April 2022

Ton

Slipkoppeling van onze NuVinci damesfiets met klapstuur na verschijnsel van haperend trappen correct gerepareerd. Wel eerst afspraak gemaakt en dezelfde dag klaar. Slipkoppeling was enigste probleem na ruim 12.000 Km. Past ruim in de garage (110 cm) van onze camper en is in het dagelijks gebruik een onopvallende normale E bike. Halen na 5 jaar nog zeker 65 km met een accu.

Jan

11 Oktober 2021

Bedankt voor de snelle levering. Na 2 kleine modellen nu de comfort met 24 inch wielen. dat rijdt prettiger, vooral in de bochten. Met het vorige type 9000 km. gereden. Bij dit model moet je iets meer meetrappen. Geen probleem.

Hans en Henriëtte

30 September 2021

We hebben vol tevredenheid de eerste accu van de e-4motion Comfort leeg gereden ,op ondersteuning no 1 op geaccentueerd terrein en kwamen tot 151 km dat is toch een hele mooie afstand strand 1 is toch nog een aardige ondersteuning

G.Blaß

26 September 2021

Ich bin seit einigen Jahren bereits mit meinem Nautica unterwegs. Egal ob im flachen Zeeland oder bei uns im bergigem Gelände ist es ein absolut tolles Rad, dass sogar unsere stark geschotterten Wege gut „verträgt“.

Ich würde es immer wieder kaufen!

Jan en Carla van der Heijden

26 August 2021

Wat een geweldig bedrijf, door covid 19 lange tijd niet in Spanje geweest, uiteindelijk toch gegaan. De accu’s van onze maxi de luxe waren een half jaar niet opgeladen, en konden bij aankomst ook niet meer opgeladen worden. Toen contact opgenomen met e4motion en Ellerly wist meteen dat de bms printplaat die de accu’s beschermt vervangen moest worden en we ze het beste naar hun op konden sturen,dan zouden ze na reparatie zo snel mogelijk teruggestuurd worden. Dit hebben we dus gedaan met de gebruikelijke Spaanse vertraging, de accu’s zijn supersnel gerepareerd en terug gestuurd tegen een hele faire prijs,kortom een super service, dus voor degene die nog twijfelt over dit bedrijf, NIET TWIJFELEN en gewoon kopen, dan zul je nooit geen spijt hebben

Antwort von e-4motion

Goed te horen dat het in Spanje allemaal weer op ‚rolletjes‘ loopt Jan en Carla! Veel fietsplezier!

Henk en Irma

25 Juli 2021

In 2019 hebben wij 2 vouwfietsen gekocht van het type comfort met 24 inch wielen.

1 fiets was gelijk top maar de 2e fiets gaf herhaaldelijk problemen. De service was zeer goed en het heeft uiteindelijk geleid tot een prima oplossing.

Wij zijn nu zeer tevreden en hebben beslist geen spijt van onze keuze voor E4Motion.

Fam. Pauw

25 Mai 2021

Ook reden we ermee in Frankrijk, in Duitsland, Italië.

Langs rivieren over –niet te hoge – heuvels, onder de zuidelijke zon.

Mijn teller staat al op een afstand van hier ( Arnhem) tot voorbij Napels.

Al drie vrienden kochten na ons, door ons, dezelfde fiets.

We genieten van onze e-4motion maxi .

De fiets verrijkt ons leven in de vrije tijd.