20 inch

1,983.47

Dit model is de luxe variant op ons 'standaard' Maxi Plus model. De grootste verschillen bestaan uit: een extra lage volledig vrije instap, middenmotor, riemaandrijving (van het merk Gates), schijfrem en 8 speed naafversnelling. Verder wordt dit model standaard met anti- lek banden en een opberghoes geleverd. De LiPo accu is van het merk Samsung. De fiets heeft een extra Luxe afwerking van het versnellingssysteem, spatboards, bekabeling en de verlichting. De ondersteuning werkt met krachtsensoren, waardoor de fiets alleen ondersteuning geeft als ú dat wilt en geeft daarmee een heel natuurlijk fietsgevoel. U bent altijd volledig in controle over de fiets. De riem en middenmotor zijn tot 20.000 km onderhoudsvrij!  

De fiets komt met 8 versnellingen in de naaf van het merk Shimano nexus. Op het stuur bevindt zich een elektronisch bedieningspaneel waarmee de ondersteuning te regelen is in 5 verschillende elektrische ondersteuningen en waar onderandere de snelheid, het vermogen, de dagafstand, de gereden totale afstand en de gereden tijd op af te lezen is.

De lader en accu horen uiteraard ook bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Wij werken met de nieuwste accu technologie van het type Li-Polymeer (een lichte Li-ion variant). Er wordt een 36 Volt 12,8 Ah Li-Po accu van het merk Samsung meegeleverd (deze is duurzamer, krachtiger en lichter dan een standaard Li-ion batterij). Verder is de fiets ook nog in de basisuitrusting voorzien van voorvering en zadelpenvering. Voor meer technische informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Levertijd 1-3 dagen.

Voorraad

1,404.13


Dit is de vernieuwde versie van ons succesvolle Maxi-model. De fiets heeft hetzelfde frame, maar is uitgerust met een batterij in de bagagedrager en heeft 7 versnellingen van het merk Shimano. Daarnaast is het bedieningspaneel zeer luxueus en uitgebreid en is de fiets ook 1 kg lichter dan het standaard Maxi-model.

Met het bedieningspaneel bedient niet alleen de 7 verschillende ondersteuningsposities, maar ziet ook de snelheid en afgelegde afstand.

De oplader en batterij behoren tot de standaarduitrusting van de fiets en zijn daarom standaard inbegrepen. Wij werken met de nieuwste batterijtechnologie van het Li-Polymer-type (opvolger van Li-ion). Een 36-volt 10,4 Ah batterij, Li-Po is standaard inbegrepen (het is duurzamer, krachtiger en lichter dan een lithium-ion-batterij).

Bovendien is de fiets standaard uitgerust met een voorwielvering, zadelvering en een kettingkast. Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (met de linkermuisknop).


Levertijd +/- 2 dagen.

Voorraad

1,900.83

Deze sportieve elektrische vouwfiets is kettingloos met tandriem, middenmotor en heeft een 8 speed Shimano naafversnelling. De fiets is uniek door de gekozen overbrenging met een onderhoudsvrije tandriem; geen olie of roest waardoor het gebruik zeer plezierig wordt! De accu is mooi weggewerkt in het frame die door middel van een sleutel eenvoudig uit te nemen is. De accu kan zowel aan de fiets als los geladen worden. Voor technische informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).

Levertijd +/- 2 dagen.