Achter

1,570.25

Dit model heeft door zijn grote 24 inch wielen de rijeigenschappen van een volwaardige niet vouwbare fiets maar dan tóch de voordelen om deze zeer compact mee te kunnen nemen!

Het is de "grote broer" van ons succesvolle model Maxi Plus. De fiets heeft dezelfde configuratie, maar is voorzien van een zwaardere 14 Ampere accu én van 24" wielen voor extra rijcomfort.

Met het bedieningspaneel bedient u niet alleen de 7 verschillende ondersteuningsstanden, maar u ziet onder andere ook uw snelheid, gereden afstand én het gebruikte vermogen.

De lader en accu horen bij de standaard uitrusting van de fiets en worden dan ook standaard meegeleverd. Wij werken standaard met de nieuwste accu technologie van het type Li-Polymeer (opvolger van Li-ion). Er wordt standaard een 36 Volt 14Ah, Li-Po accu van het merk Samsung meegeleverd (deze is duurzamer, krachtiger en lichter dan een Li-ion batterij).

Verder is de fiets standaard voorzien van voorvering, zadelpenvering en een kettingkast. Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (middels de linker muisknop).


Levertijd +/- 2 dagen

Voorraad

1,404.13


Dit is de vernieuwde versie van ons succesvolle Maxi-model. De fiets heeft hetzelfde frame, maar is uitgerust met een batterij in de bagagedrager en heeft 7 versnellingen van het merk Shimano. Daarnaast is het bedieningspaneel zeer luxueus en uitgebreid en is de fiets ook 1 kg lichter dan het standaard Maxi-model.

Met het bedieningspaneel bedient niet alleen de 7 verschillende ondersteuningsposities, maar ziet ook de snelheid en afgelegde afstand.

De oplader en batterij behoren tot de standaarduitrusting van de fiets en zijn daarom standaard inbegrepen. Wij werken met de nieuwste batterijtechnologie van het Li-Polymer-type (opvolger van Li-ion). Een 36-volt 10,4 Ah batterij, Li-Po is standaard inbegrepen (het is duurzamer, krachtiger en lichter dan een lithium-ion-batterij).

Bovendien is de fiets standaard uitgerust met een voorwielvering, zadelvering en een kettingkast. Voor meer informatie over het model zelf, kunt u de afbeelding links van deze tekst selecteren (met de linkermuisknop).


Levertijd +/- 2 dagen.

Voorraad