Elektrische mini vouwfiets

Mobiel met een elektrische mini vouwfiets

Bij e-4motion hebben we een elektrische mini vouwfiets ontwikkeld waarmee u gelijk een stuk meer mobiel bent. Het is een zeer handzame, lichtgewicht vouwfiets die u eenvoudig meeneemt als u onderweg gaat. Reist u met de trein of bus? Dan neemt u de fiets eenvoudig mee. Maar ook in de achterbak van uw auto neemt uw nieuwe vouwfiets niet veel ruimte in beslag. We hebben in ons assortiment meerdere verschillende elektrische mini vouwfietsen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment om te zien wat wij op dit gebied allemaal verkopen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

De elektrische mini vouwfietsen van e-4motion

We hebben bij het ontwikkelen van onze elektrische mini vouwfiets altijd drie zaken in ons hoofd gehouden. Om te beginnen wilden we namelijk een fiets ontwikkelen die het gemak dient. Een fiets die heel licht en klein is, die eenvoudig mee te nemen is. Daarnaast moet onze fiets bijdragen aan de ontspanning. Niemand wil bezweet of moe op de plaats van bestemming aankomen, met onze fiets hoeft u daar ook niet bang voor te zijn. Dankzij de krachtige motor is het net alsof u altijd met wind mee fietst! Ten derde wilden we een bijdrage leveren aan een beter milieu. Vandaar dat wij kozen voor een fiets met een elektromotor. Onze elektrische mini vouwfiets helpt u zo op klimaatvriendelijke wijze bij het oplossen van uw mobiliteitsprobleem.

Wilt u een elektrische mini vouwfiets kopen bij e-4motion?

Indien u een elektrische mini vouwfiets wilt kopen bij ons, kunt u hiervoor altijd even een kijkje komen nemen in onze webshop. We hebben onze verschillende modellen overzichtelijk voor u bij elkaar gezet, zodat u snel een keuze kunt maken voor de fiets die het beste op uw wensen aansluit. U kunt hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. Of kijk eens op onze dealerpagina, waar u alle dealers vindt die onze fiets aan u kunnen leveren. Ook bij hen kunt u terecht voor advies over de meest geschikte fiets voor uw wensen.

Geen producten in deze categorie