E-bike plooifiets

Een e-bike plooifiets kopen bij e-4motion

De mobiliteit roept heden ten dage heel wat vraagstukken op. Hoe zorgt u ervoor dat u zo eenvoudig, comfortabel en snel mogelijk op uw plaats van bestemming aankomt, waarbij uw impact op het milieu zo minimaal mogelijk is? We hebben bij e-4motion naar deze oplossing gezocht en deze ook gevonden. We hebben namelijk een e-bike plooifiets ontworpen die ideaal is voor iedereen met een mobiliteitsvraag. Onze plooifiets e-bike is de ideale oplossing als u met het openbaar vervoer naar uw werk gaat, maar bij het eindstation toch nog een flinke weg te gaan heeft. Onze e-bike plooifiets zorgt ervoor dat u uitgerust en zonder te zweten op uw werk aankomt!

Een plooifiets als e-bike

We hebben bij e-4motion veel ervaring met het ontwikkelen van vliegtuigen. Vanuit deze ervaring hebben wij de kennis meegenomen die nodig is om een goed product te ontwikkelen op het gebied van vervoer. Een handzaam, lichtgewicht e-bike plooifiets in meerdere verschillende uitvoeringen. Voorzien van een krachtige motor die er helemaal op is ontwikkeld om u het fietsen zo comfortabel mogelijk te maken. Ook hier hebben we gekeken naar een zo laag mogelijk gewicht, aangezien u soms ook wel eens met een lege accu kan komen te zitten. Dan wilt u toch niet extra zwaar moeten trappen omdat de motor aan het gewicht is. Met onze fiets hoeft u uzelf daar geen zorgen over te maken.

Eenvoudig een e-bike plooifiets kopen

We hebben het van A naar B komen met onze fiets zo makkelijk mogelijk gemaakt. Maar ook het bestellen van onze fiets is eenvoudig. Neem hiervoor gewoon even een kijkje in onze webshop. U ziet dan de verschillende modellen die wij verkopen, voorzien van uitgebreide informatie over deze fietsen. U bent ook welkom om eens contact op te nemen met een van onze dealers. We hebben meerdere specialisten klaarstaan die u graag meer vertellen over onze fietsen en de vele voordelen die ze met zich meebrengen. Ook bij hen kunt u een e-bike plooifiets kopen.

Geen producten in deze categorie