Commentaar (34)

[eerste] < 1 2 3 4 5 > [laatste]
FacebookTwitterLinkedIn
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Ron Oudt (Hoorn) schreef...
Goed fietsje, ik ga er mee het derde jaar in, altijd ook mee op vakantie. Actie radius bij wisselend tussen stand 3 en zes (heuveltjes en harde wind!) 85 km. Zeker bij heuvel op is het ding veel sterker als mijn gewone Gazelle Orange elektrisch waar ik de heuvels niet mee op kwam. Minpunt, er zou een naafversnelling op moeten zitten, Nu word ik met het in en uitladen steeds vies van de de deraiileur en ketting. Anekdote: Ik fietste de Cauberg op in Valkenburg, naar mijn camping. Met volle Lees meer

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
E. den Buuter van Duijn (Vlaardingen) schreef...
We hebben de twee fietsen nu voor de tweede zomervakantie overal mee naar toegenomen met dit jaar een doggyride erachter met onze twee teckels.
We zijn zeer gelukkig met onze keuze van de MAXi's allles rijd zonder problemen fantasties.
Admin:
Goed te horen familie van Duijn! Mocht u nog een foto hebben en willen sturen; wij plaatsen deze graag op onze site!
Full StarFull StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
j brandsma (Winschoten) schreef...
Een half jaar geleden een e-4motion de luxe aangeschaft
Gebruiksvriendelijkheid:hoog,actieradius matig.Bij trapondersteuning 2 wordt gemiddeld per streep 7 km gehaald,bij ondersteuning 3 gemiddeld slechts 5 km per streepje.
Tip: schaf een tweede accu aan als u een langere fietstocht wilt maken.
Admin:
Als tip wil ik u meegeven de bandenspanning goed in de gaten te houden. Dit kan aanzienlijk schelen op de actieradius. Verder hebben wij als optie een zwaardere accu aan te schaffen voor dit model. Mocht de actieradius niet aansluiten bij uw wens, wordt deze hierdoor aanzienlijk verhoogd!

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
familie Geertman (Neede) schreef...
We zijn nu 3 jaar de gelukkige bezitters van de mini elektrisch vouwfiets.In de vakantie ben ik gevallen met de fiets en had dus angst om nog op weg te gaan. Contact opgenomen met Ellery en hij maakte een afspraak met ons om de fiets te repareren en ook de fiets te controleren op eventuele gebreken. Met de camper bij het kantoor gestaan waar de fiets werd opgehaald en ook weer werd afgeleverd. Ook werd de fiets van mijn man gecontroleerd zodat we weer vol vertrouwen rond kunnen fietsen. Ellery Lees meer

Admin:
Graag gedaan Familie Geertman en weer veel leuke campervakanties toegewenst!
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Hans Admiraal (Ijmuiden) schreef...
Na wat aanloop problemen die overgens goed door Ellery werden opgelost de fietsen nu 4 maanden in bezit en het mag gezegd,het bereik van de accu's is boven verwachting wij kunnen op een vlakke weg ongeveer 70 km fietsen voordat de accu leeg is dus zijn zeer tevreden over deze fietsen + het gemak van opvouwen en hup in de auto, geen trekhaak en fietsenrek nodig, dus voor ons super.
Admin:
Beste Hans,

Leuk dat u aangeeft geen trekhaak en fietsenrek nodig te hebben. Dat horen wij de laatste tijd met de zeer zuinige A++ auto's steeds vaker :-)
[eerste] < 1 2 3 4 5 > [laatste]
Pagina 3 van 7


Commentaar Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
blank
blank
Ik begrijp en heb de privacy policy gelezen Privacy policy. *
blank