Commentaar (34)

[eerste] < 1 2 3 4 > [laatste]
FacebookTwitterLinkedIn
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Fred Zacht schreef...
Tijdens onze vakanties gebruiken we de Maxi de Luxe, naar tevredenheid. Helaas na 3 jaar van beide fietsen de accu's verre van optimaal. Keurig opgelost. Men reageert zeer snel op de e-mails en handelen snel af.
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Ron Oudt (Hoorn) schreef...
aangezien ik het idee had dat mijn emax vouwfietsje een storing had ben ik voor controle naar de verkoper in Boskoop gegaan. Ik ben daar uitstekend geholpen, er is gelijk het broodnodige onderhoud gedaan en dat alles voor slechts 40€. de vriendelijkheid, aandacht en koffie was gratis!
Ik geef een dikke pluim.!
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Drabbe schreef...
Mijn vader - die niet zo handig is met internet - is zeer tevreden over zijn elektrische vouwfiets. Helaas begint na ongeveer 5.000 km de accu het te begeven. De actieradius is gedaald van meer dan 50 naar 35 km. Het is een Li-ion accu. De fiets is tweeëneenhalf jaar oud. Wat is de oplossing? Dank alvast.
Admin:
Om zeker te stellen dat de teruglopende actieradius aan uw accu ligt en geen mechanisch grondslag heeft, lijkt het me verstanding een onderhoudsafspraak bij ons te maken. We zullen dan gelijk een accu analyse uitvoeren.  
Full StarFull StarFull StarEmpty StarEmpty Star
M.Gregoire (Maastricht) schreef...
Fijn fietsje.
Helaas had ik binnen 2 jaar een dure reparatie omdat het bedieningsdisplay op het stuur plotseling defect was. Volgens e4motion viel dit niet binnen de garantie. Hoewel mijn eigen fietsenmaker ook vond dat dit binnen de garantie moest vallen. Wat een afknapper. En dat terwijl ik toch enkele klanten had aangebracht! Weet niet of ik deze fiets nu nog kan aanbevelen bij anderen.
Admin:
De dealer heeft voor nog geen 45 Euro binnen 24 uur een nieuw display voor u ontvangen. Wij helpen onze klanten zo spoedig en vakkundig mogelijk en waar garantie het geval is ook zeker onder garantie. Jammer dat ons handelen u niet tevreden heeft gesteld, wij hebben daar naar ons beste kunnen wel voor ingezet.
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Jaap Fossen (Kapelle) schreef...
Hebben op de botenbeurs in Gent(Belgie)een maxi de luxe aangeschaft met lage instap.Mijn vrouw heeft nogal last van haar benen maar met deze lage instap is dat gelukkig geen probleem meer.We zijn er zeer blij mee en ze hoopt er nog jaren mee te rijden.
Admin:
Goed te  horen meneer Fossen,

Wij wensen u ook veel plezier toe!
[eerste] < 1 2 3 4 > [laatste]
Pagina 2 van 7


Commentaar Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
blank
blank
Ik begrijp en heb de privacy policy gelezen Privacy policy. *
blank