Commentaar (36)

[eerste] < 1 2 3 4 > [laatste]
FacebookTwitterLinkedIn
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Arnold Hofman (Snakkerburen) schreef...
Heb bewondering voor de goede service en vlotte reparatie bij vervanging accu welke na 5 jaar minder werd .Werden door mensen in Boskoop geweldig geholpen .Hebben dit al weer veel plezier van fiets.
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
F.Tjeerdsma (Lelystad) schreef...
Vanochtend bij Ellery in Boskoop langs geweest, we werden verwelkomd met koffie terwijl hij onze accu’s onder handen heeft genomen. Goede uitleg waarom de accu’s op een gegeven moment iets minder worden. Super bedankt voor de goede service.
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Fred Zacht schreef...
Tijdens onze vakanties gebruiken we de Maxi de Luxe, naar tevredenheid. Helaas na 3 jaar van beide fietsen de accu's verre van optimaal. Keurig opgelost. Men reageert zeer snel op de e-mails en handelen snel af.
Full StarFull StarFull StarFull StarFull Star
Ron Oudt (Hoorn) schreef...
aangezien ik het idee had dat mijn emax vouwfietsje een storing had ben ik voor controle naar de verkoper in Boskoop gegaan. Ik ben daar uitstekend geholpen, er is gelijk het broodnodige onderhoud gedaan en dat alles voor slechts 40€. de vriendelijkheid, aandacht en koffie was gratis!
Ik geef een dikke pluim.!
Full StarFull StarFull StarFull StarEmpty Star
Drabbe schreef...
Mijn vader - die niet zo handig is met internet - is zeer tevreden over zijn elektrische vouwfiets. Helaas begint na ongeveer 5.000 km de accu het te begeven. De actieradius is gedaald van meer dan 50 naar 35 km. Het is een Li-ion accu. De fiets is tweeëneenhalf jaar oud. Wat is de oplossing? Dank alvast.
Admin:
Om zeker te stellen dat de teruglopende actieradius aan uw accu ligt en geen mechanisch grondslag heeft, lijkt het me verstanding een onderhoudsafspraak bij ons te maken. We zullen dan gelijk een accu analyse uitvoeren.  
[eerste] < 1 2 3 4 > [laatste]
Pagina 2 van 8


Commentaar Toevoegen

* Verplichte informatie
(wordt niet getoond)
blank
blank
Ik begrijp en heb de privacy policy gelezen Privacy policy. *
blank